Despre noi

 

INDUSTRIAL FLUID, infiintata in 2004, are ca obiect de activitate consultanta, asistenta tehnica si comercializarea produselor si echipamentelor destinate :

 

  • ✓ Proceselor in industria chimica;
  • ✓ Industriei de petrol si gaz;
  • ✓ Aplicatiilor in industria energetica;
  • ✓ Domeniului naval;
  • ✓ Testarilor si reabilitarilor sistemelor de canalizare si alimentare cu apa;
  • ✓ Aplicatiilor in industria alimentara si bauturilor;
  • ✓ Aplicatiilor de uz general in instalatii de alimentare cu apa si canalizare;
Z

Pentru noi clientii sunt principala prioritate si de aceea suntem preocupati sa le oferim solutii complete la cea mai inalta calitate, o gama de produse certificate PED,API, DVGW, Lloyd’s Register, DNV, VdS, etc  la  cel mai bun raport calitate/pret. Acest lucru este posibil in urma alegerii partenerilor interni si externi cu mare atentie.

Oferim clientilor nostri servicii de consulatanta in alegerea variantei tehnico-economice optime fiecarei aplicatii in parte, fiind alaturi de ei din faza de ofertare, procesarea comenzilor si dupa livrarea produselor, feedback-ul clientului reprezentand nota pe care o primim ca urmarea a activitatii noastre.

Z

Suntem interesatati sa dezvoltam colaborarea noastra cu societati de proiectare, consultanta, contractori genearali, parteneri care activeaza in domeniul instalatiilor si producatorilor de echipamente autohtoni sau straini.

Z

Misiunea noastra este aceea  de a usura sarcina clientilor nostri si a primi o solutie completa din partea noastra.

Fiecare client este tratat individual in functie de specificul activitatii acestuia, iar produsele si serviciile oferite sunt conforme cu procedurile implementate.

Z

Promovam  tehnologiile noi aparute, INDUSTRIAL FLUID, oferind clientilor nostri solutii pentru aplicatii diverse de la cele standard pana la cele de inalta complexitate.