Obturatoare pentru interventii, verificarea etanseitatii si probe presiune

Obturatoarele pneumatice sunt dispozitive eficiente pentru etansari sau inchideri rapide si sigure ale sistemelor de drenaj, canalizare, sisteme de conductesi ale caminelor.

Obturatoarele pot avea diferite forme constructive in functie de destinatia fiecaruia:
– Cilindrice;
– ovale sau in forma de perna;

Obturatoarele pneumatice sunt in principal utilizate in lucrarile de reparatii, intretinere, accidente si teste de etansare cu apa sau aer conform DIN EN 1610 ale sistemelor de canalizare noi sau reabilitate si sectiuni de conducte.Obturatoarele sunt fabricate din cauciuc de calitate ranforsat cu tesatura. Rezista la temperaturi de la – 30 °C la + 80 °C, la apa uzata si rezistentamedie la substante chimice.

Gama de dimensiuni: 50 mm ÷ 2200 mm.
Presiune de lucru: 1 ÷ 6 bar
Contrapresiune: 0,5 ÷ 3 bar

Pacherele pentru reabilitare sunt utilizate pentru reparatiile locale ale canalizarilor distruse, conducte sau pentru intretinerea acestora.

– Gama de diametre: 50 mm ÷ 1200 mm

Pernele de ridicare sunt realizate din cauciuc de cea mai buna calitate si fibre de Kevlar permit echipelor de salvare sa ridice si sa elimine sarcini grele in diferite catastrofe naturale, de a scoate oameni din vehicule avariate sau accidente de tren, etc. Pernele de ridicare sunt de asemenea foarte utile in asamblarea masinilor grele, schimbarea rotilor oricarui tip de vehicul si sunt deosebit de avantajoase in asamblarea, repararea si mentinerea conductelor de alimentare cu apa, conductelor de gaz si petrol. Pernele de ridicare pot fi folosite in spargerea blocurilor de piatra si impingerea acestora, pot fi foarte utile in aeroporturi si in dotarea armatei, etc.

Setul standard este format din cinci modele diferite cu forte de ridicare de la 3 pana la 30 tone metrice.

 

Pernele de etansare sunt destinate pentru o etansare rapida a fisurilor accidentale pe diferite tancuri, cisterne, butoaie si conducte. Folosind curele speciale de fixare, aceste perne permit personalului de interventie sa etanseze chiar defecte de mari dimensiuni.

Obturatoare pentru interventii