Sisteme de purjare a aerului pentru sudarea tevilor in mediu protector de gaz inert, argon sau similar

Sistem de purjare pentru temperaturi ridicate in gama 3” ÷ 80″

Sistem de purjare rapida pentru lucrari de sudura la temeperaturi ridicate

Sunt disponibile atat in varianta de constructie standard, cat si in cea cu purjare rapida.

Sunt proiectate pentru a fi utilizate in aplicatii unde temperaturile sunt foarte ridicate in timpul sudurii ca urmare a preincalzirii acestora necesara realizarii sudarii.

Aceste versiuni pot fi utilizate in mod de lucru de 24 ore pana la temeperaturi de 350 °C, sau pentru perioade scurte pana la 500 °C.

Sudorul poate instala aceste dispozitive inainte de inceperea procesului de preincalzire, sudeaza, apoi pot ramane pana la terminarea tratamentului termic efectuat dupa sudare, continuu, pana la 24 de ore.

Se utilizeaza in 90% din sudurile traditionale ale tevilor si ofera o calitatea deosebita a radacinii sudurii. Sistemul nostru este usor si rapid in purjare. Calitatea materialelor utilizate in procesul de fabricatie sunt de cea mai buna calitate. Datorita solutiei adoptate aceste sisteme utilizeaza un volum mic de gaz, astfel ca se realizeaza economie atat din punct de vedere al cantitatii de gaz utilizate, cat si in timpul efectiv de lucru.

 1. Caracteristici si avantaje
  • Rezistenta pana la 350 °C timp de 24 ore sau 500 °C pentru perioade scurte
  • Sunt flexibile si permit introducerea lor in tevi, coturi, etc.
  • Produse conform standardelor pentru domeniul nuclear cu materiale care certificate pentru acest domeniu.
  • Simplu si usor de instalat si utilizat

  Modul de lucru

  Ambele variante sunt realizate identic cu sistemele standard, dar dintr-un amestec de materiale cu Nomex si Kevlar care asigura rezistenta la temperaturi ridicate.