?>
0723144655 office@ifluid.ro

Clienti

OMV Petrom

Acvatot

Grup Servicii Petroliere

Armax Gaz

Adeplast

Veolia Water

Hidroconstructia

VARD a Fincantieri Company

JCR Cristof

Star Foods

Kraftanlagen Romania

Erbasu

STX OSV Offshore and Specialized Vessel

INCAS

Record Bistrita

Total Gaz Industrie

Consinstal Pro 2000

Romat Construct International

Fabrica de Zahar BOD

“Robinetele fluture livrate de Industrial Fluid in aplicatiile din domeniul petrochimiei cu etansari de PTFE sau Viton s-au comportat ireprosabil, iar livrarile s-au facut in termenul estimat initial. Apreciem de asemnea suportul tehnic acordat atat in faza de ofertare cat si la faza de montaj”

Emanuel Anghel

Manager Productie, Ameridac 9T

“Am colaborat cu Industrial Fluid pe mai multe proiecte de-a lungul timpului achizitionand in principal robinete fluture si robinete cutit cu actionare electrica sau manuala, dar si alte tipuri cum ar fi: robinete de retinere, robinete cu flotor, elctroventile, robinete cu manson, s.a. m.d. pentru apa curata sau canalizare, dar si pentru bio gaz, in constructie standard sau ATEX.  Produsele livrate se comporta bine in instalatie si nu am avut probleme in garantie si nici ulterior. In ceea ce priveste consultanta tehnica acordata, Industrial Fluid a fost mereu aproape de noi raspunzand cu rapiditate solicitarilor noastre si chiar venind cu propuneri atunci cand solutia tehnica nu era inca definitivata.”

Mihai Moldovanu

Sef de proiect, Veolia Water Solutions & Technologies Romania S.R.L.

“Robinetele fluture instalate in reteaua de incendiu din Rafinaria Petrobrazi se comporta bine in exploatare.  Colaborarea  cu Industrial Fluid a fost buna si graficul de livrari respectat. Atat in fazele de precontractare, cat si in cele de derularea proiectelor Industrial Fluid s-a dovedit a fi partener de incredere pentru sustinerea unor proiecte de inalta complexitate.”

Ciprian Bociu

Manager Proiect, OMV Petrom S.A.

“Am achizitionat in ultima perioada de la Industrial Fluid robinete fluture, robinete cu obturator sferic si flanse conform standard ASTM pentru Baza NATO de la Deveselu. Temenele de livrare au fost respectate, iar consultanta tehnica oferita pentru clarificarea detaliilor tehnice de executie a fost binevenita.”

Marilena Rosu

Consultant Furnizori, Justools SRL

“Achizitionam obturatoare pneumatice pentru interventii sau probe de etanseitate ale conductelor de canalizare de la Industrial Fluid. Dispozitivele se comporta bine in exploatare, asigurand etansare la contrapresiuni ridicate, avand rezistenta mecanica superioara si durata de folosinta indelungata.”

Ioan Nicolescu

Manager de Proiect, Acvatot SRL

“Din 2011 achizitionam robinete industriale si armaturi pentru conducte de la Industrial Fluid. Armaturile sunt utilizate in instalatiile de gaz natural si ulei ale echipamentelor noastre si ale clientilor nostri. Produsele sunt de o calitate foarte buna si nu au creat probleme in functionare. In rarele situatii cand a fost necesara inlocuirea unor repere, timpul de interventie a fost foarte scurt. De asemenea remarcam faptul ca de fiecare data compania a fost interesata de aplicatii solicitand informatii despre acestea si propunand solutii alternative viabile si optime din punct de vedere ethnic si economic, Industrial Fluid dovedindu-se intotdeauna un partener de incredere.”

Bogdan Sacuiu

Manager Departament Ansambluri Compresoare, INCDT COMOTI