?>
0723144655 office@ifluid.ro

Despre noi

 

INDUSTRIAL FLUID, infiintata in 2004, comercializeaza urmatoarele produse si echipamente: 

  • Robinete, electroventile si fitinguri pentru aplicatii industriale
  • Dispozitive si echipamente pentru obturari temporare si probe de presiune pentru conducte sau rezervoare si echipamente pentru perforarea sub presiune
  • Distantiere pentru tuburi de protectie la subtraversarile de drumuri, cai ferate, etc
  • Sisteme interlocking – solutii pentru siguranta proceselor industriale: proceduri de acces in zona masinilor periculoase, mentenanta industriala, incarcarea/descarcarea marfurilor, robinete de interblocare, etc
  • Echipamente si scule pentru tevi de PE si din otel
  • Echipamente de pompare
  • Compresoare
Z
Pentru noi clientii sunt principala prioritate si de aceea suntem preocupati sa le oferim solutii complete la cea mai inalta calitate, o gama de produse certificate PED,API, DVGW, Lloyd’s Register, DNV, VdS, etc  la  cel mai bun raport calitate/pret. Acest lucru este posibil in urma alegerii partenerilor interni si externi cu mare atentie.
Oferim clientilor nostri servicii de consulatanta in alegerea variantei tehnico-economice optime fiecarei aplicatii in parte, fiind alaturi de ei din faza de ofertare, procesarea comenzilor si dupa livrarea produselor, feedback-ul clientului reprezentand nota pe care o primim ca urmarea a activitatii noastre.
Z
Suntem interesatati sa dezvoltam colaborarea noastra cu societati de proiectare, consultanta, contractori genearali, parteneri care activeaza in domeniul instalatiilor si producatorilor de echipamente autohtoni sau straini.
Z
Misiunea noastra este aceea  de a usura sarcina clientilor nostri si a primi o solutie completa din partea noastra.
Fiecare client este tratat individual in functie de specificul activitatii acestuia, iar produsele si serviciile oferite sunt conforme cu procedurile implementate.
Z
Promovam  tehnologiile noi aparute, INDUSTRIAL FLUID, oferind clientilor nostri solutii pentru aplicatii diverse de la cele standard pana la cele de inalta complexitate.