?>
0723144655 office@ifluid.ro

Cuplaje RGV pentru alimentarea silozurilor

Cuplajele RGV de interblocare pentru siguranta alimentarii silozurilor obliga operatorul sa livreze incarcatura cisternei la silozul corect. Companiile trebuie sa ia in considerare riscul ca operatorul sa alimenteze silozul eronat. Asemenea procese trebuie optimizate pentru a satisfice cerintele legale din ce in ce mai ridicate privind prevenirea riscului accidentelor provocate in principal de eroarea umana.

Ultima versiune de cuplaj RGV, mai usoara, mai rezistenta, mai usor de operat asigura transferul incarcaturii prin tehnologia interblocarii si a transferului de chei.

Cuplajele RGV reclama operatorilor solicitarea autorizarii din camera de control inainte de inceperea procesului. In functie de tipul produsului, autorizarea este data de cuplarea furtunului, acestea deblocandu-se de la distanta, fie prin utilizarea unei chei de deblocare de siguranta. In plus un sensor inductiv de proximitate arata ca operatorul descarca incarcatura.

Cuplajele RGV mecanice
Pentru a se conecta la acest dispozitiv, operatorul trebuie sa obtina o cheie cu cod de la managerul de incarcare. Fiecare siloz are o cheie unica pentru a Evita erorile de transfer. Solutia aceasta poate fi integrata cu SKM ( Smart Key Manager ) pentru securitate optima si trasabilitate.

Cuplajele RGV electromecanice
Pentru a conecta cuplajul la siloz, operatorul trebuie sa contacteze managerul de incarcare si sa astepte autorizarea din camera de control inainte de a cupla si incepe descarcarea. Accesul la cuplaj este autorizat direct din camera de control.
Contacte electrice pot fi adaugate oricarei versiuni RGV pentru a monitoriza procesul din camera de control.
Supervizorii pot urmarii care cuplaj este conectat la descarcare si care este liber.

cuplaje rgv pentru alimentare silozuri