?>
0723144655 office@ifluid.ro

Salvo

Cu sistemele de siguranta de incarcare Salvo, plecarile neautorizate sunt imposibile.

Salvo este conceput special pentru a imbunatati siguranta la docul de incarcare. Functioneaza prin blocarea franelor unei remorci pana la finalizarea incarcarii / descarcarii.

Prin fortarea operatorului / șoferului sa efectueze un set de actiuni inainte ca incarcarea sa poata incepe sau sa se incheie, se elimina riscul unei situatii periculoase din cauza erorii umane. In plus, riscul de deteriorare a echipamentelor și inventarului este minimizat, iar eficienta este maximizata.

Seturile noastre Salvo:

STI ofera o gama de kituri Salvo, fiecare proiectata in conformitate cu cerintele specifice ale docului. Indiferent daca este vorba de platforme de andocare de larga deschidere, uși de alimentare și manuale sau pasarele, solutiile noastre vor face incarcarea eficienta și sigura de fiecare data.

Sistem manual de siguranta ușa SAMD cu panou de control
Sistem de siguranta a ușilor electrice SAPD
Sistem manual de siguranta ușa SML-EI cu contacte electrice
Sistem manual de siguranta ușa SML

De ce și cum?

Din pacate, in industria logistica cand se intampla accidente, acestea pot avea consecinte grave. Daca un șofer mișca vehiculul prea devreme, de exemplu, acesta ar putea fi fatal pentru incarcator.

Investind in Salvo, veti reduce riscul de accidente pe docurile dvs., deoarece nu exista nicio modalitate ca procedurile sa fie ocolite. Acest lucru este diferit de celelalte produse de pe piata, care se bazeaza pe oameni care urmeaza procese pentru a asigura siguranta.