?>
0723144655 office@ifluid.ro

Usi manuale

Incuietoare mecanica de interblocare SMDL-AIS
( SMDL-AIS )

SMDL-AIS (Salvo Manual Door Lock) este o incuietoare mecanica de interblocare utilizata pentru a bloca activ uși de incarcare in pozitia inchis. Contactele comutatorului pot fi utilizate pentru controlul elevatorului de nivel sau alte dispozitive electrice auxiliare, de ex. semafor. Unitatea incorporeaza un bolt de blocare care trece prin sina de rulare a usii si in corpul incuietorii. Doar cand cheia este introdusa si rotita, boltul de blocare poate fi decuplat, permitand deschiderea usii. Rotirea cheii inchide contactele comutatorului.
incuietoare mecanica interblocare smdl ais
Incuietoare mecanica de interblocare SMDL-AI
( SMDL-AI )

SMDL-AI (Salvo Manual Door Lock) este o incuietoare mecanica de interblocare utilizata pentru a bloca activ uși de incarcare in pozitia inchis. Unitatea incorporeaza un bolt de blocare care trece prin
sina de rulare a usii si in corpul incuietorii. Doar cand cheia este introdusa si rotita, boltul de blocare poate fi decuplat, permitand deschiderea usii.
incuietoare mecanica interblocare smdl ai
Incuietoare mecanica controlata de solenoid SADL
( SADL )

SADL este o o incuietoare mecanica de interblocare controlata de solenoid fara cheie care blocheaza si deblocheaza in functie de semnalul primit de la Salvo Control Panel (SCP). Unitatea incorporeaza un bolt de blocare care trece prin sina de rulare a usii si in corpul incuietorii. Doar cand semnalul este primit de la SCP, boltul de blocare poate fi decuplat, permitand deschiderea ușii.
incuietoare mecanica controlata de solenid sadl