?>
0723144655 office@ifluid.ro

Cuplaje

Dispozitiv blocare frana de urgenta – Salvo SGL
(Glad Hand Lock )

Salvo Glad Hand Lock (SGL) este un dispozitiv de blocare mecanic cu cheie conceput pentru a se potrivi cu toti conectorii de linie de frana de urgenta, europeni si americani. Scopul sau este de a preveni reconectarea furtunului de frana de aer, imobilizând astfel remorca. Daca este montat, SGL
poate fi indepărtat doar cu cheia de acces.
cuplaj salvo sgl glad hand lock
Dispozitiv de blocare volan
( Salvo Club )

Salvo Club ajuta la asigurarea sigurantei rampei de incarcare. Salvo Club aduce un plus de siguranta procedurilor de incarcare prin blocarea volanului vehiculului. Salvo Club poate fi atasat la volanul vehiculului de diferite dimensiuni si va ramane blocat pe loc odata ce se scoate cheia Castell. Cand procedurile de incarcare / descarcare sunt finalizate, cheia Castell poate fi introdusa, iar Salvo Club poate fi indepartat, permitand soferului vehiculului sa plece de la rampa de incarcare.
dispozitiv blocare volan salvo club
Cala de blocare
( Salvo Chock )

Salvo Chock este un dispozitiv conceput pentru imobilizarea vehiculelor nearticulate in timp ce acestea sunt incarcate si descarcate. Atunci cand este utilizat impreuna cu alte produse Salvo, acesta poate preveni deplasarile accidentale sau neautorizate. Este proiectat pentru a fi atasat pe roata fata a vehiculului. Salvo Chock introduce disciplina în procedura de blocare prin interblocarea cu cala de roata si rampa de incarcare. Cand cala nu este montată corect, ușa docului nu poate fi deschisa. La fel ca toate produsele existente din gama Salvo, Salvo Chock se bazeaza pe tehnologia transferului de chei.
cala blocare salvo chock
Sistem de blocare a remorcii
( Salvo Swap Body Lock )

Salvo Swap Body Lock este un dispozitiv de blocare mecanic cu actionare cu cheie, conceput pentru a se incadra in orificiul de de blocare al remorcii vehiculelor articulate. Cand este montat, blocajul poate fi îndepărtat doar cu cheia de acces. Salvo Swap Body Lock aduce un plus de siguranta la procedurile de incarcare. Blocarea remorcii are loc pana la scoaterea cheii. Cand procedurile
de incarcare / descarcare sunt finalizate, cheia poate fi introdusa si Salvo Swap Body Lock este eliminat, permitand conectarea remorcii si vehiculului sa plece de la rampa de incarcare.
salvo swap body lock