?>
0723144655 office@ifluid.ro

Usi automate

Panou de control SCP
Salvo Control Panel ( SCP )

Panoul de control Salvo ( SCP ) este interfata principala dintre cuplajele Salvo si controlul asociat usilor docurilor de incarcare. SCP este format dintr-un panou montat pe perete cu intrerupator
cu cheie de interblocare Castell usor de utilizat pentru a permite functionarea docului. Panoul indica de asemenea statusul activitatii. Instalarea se face prin intermediul terminalelor plug-in pe PCB montat intern.
Usi automate Salvo SCP optimised
Sursa de alimentare cu lampa de semnalizare
Salvo Power Supply & Beacon ( SPSB )

Sursa de alimentare Salvo transforma tensiunea de 110 / 240V in 24VDC la alimentarea SCP, oferind un nivel de tensiune mai sigur la interfata cu utilizatorul. SPSB este montat pe peretele interior al
depozitului, invecinat cu docul de incarcare si este combinat cu o lampa de semnalizare pentru a furniza notificarea ca docul de incarcare a fost activat si este sigur sa deschideti usa docului si sa inceapă incarcarea sau descarcarea. Instalarea se face prin intermediul terminalelor plug-in pe PCB montat intern.
Usi automate Salvo Beacon
Senzorul de proximitate pentru siguranta Salvo
Salvo Safety Proximity Sensor ( SSPS )

Senzorul de proximitate pentru siguranta Salvo este proiectat pentru a fi utilizat cu usi oblon, unde nu se pot folosi comutatoarele cu role mecanice. Acesta trebuie montat în conformitate cu instructiunile, cat mai aproape de cadrul usii, pentru a preveni deteriorarea accidentala.
senzor proximitate pt siguranta salvo
Comutator de siguranta Salvo
Salvo Safety Limit Switch ( SSLS )

Limitatorul de siguranta Salvo cuprinde un comutator mecanic cu role si un set de suport. Este montat astfel incat rolele să fie actionate de deschiderea si inchiderea usii docului de incarcare. Acesta trebuie montat in conformitate cu aceste instructiuni, intr-o pozitie ridicata pentru a preveni deteriorarea accidentala.
comutator siguranta salvo