?>
0723144655 office@ifluid.ro

Incuietori de acces

Sistemele de interblocare de acces elimina riscul refacerii alimentarii cu energie cat timp cineva sa afla in zona periculoasa prin blocarea cheii care controleaza alimentarea cu energie electrica.

Cand alegeti un sistem de acces este importat sa aveti in vedere ce fel de acces doriti sa acordati  ucratorului, acces „part body” sau „full body”. Asa cum sugereaza si numele „part body” ofera lucratorului posibilitatea de a interveni printr-o fereastra, gura de vizitare, dar nu poate intra, in timp ce „full body” permite accesul uneia sau mai multor persoane in zona periculoasa.

Accesul „part body” are o singura incuietoare, iar cheia de izolare este folosita si la deschiderea usii de acces.

Accesul „full body” are doua incuietori, primul pas introducerea cheii de izolare permite deblocarea cheii personale si accesul in zona periculoasa.

ACCES PARTIAL (PART BODY ACCESS)

Incuietoare ELP
( Access ELP )

Incuietoarea ELP este un sistem de interblocare cu chei utilizat pentru puncte de acces. Sistemul de interblocare este fabricat din aluminiu sau material compozit. Unitatea este disponibila in varianta transferului de chei si cu mai multe intrari.

incuietoare ELP access

Incuietoare ASP/HSP
( Access ASP/HSP )

Incuietoarea ASP/HSP este un sistem de interblocare cu chei utilizat pentru puncte de acces. Sistemul de interblocare este fabricat din cupru-aluminiu slefuit. Unitatea este disponibila in varianta transferului de chei si cu mai multe intrari.

incuietoare asp hsp access
Incuietoare SOL
( S0L Access Lock )

Incuietoarea SOL este un sistem de interblocare cu chei si zavor pentru usi glisante sau cu balamale.
Sistemul de interblocare este fabricat din aliaj cupru-aluminiu slefuit.
incuietoare sol access lock
Incuietoare XSOL
( XS0L Access Lock )

Incuietoarea XSOL este un sistem de interblocare cu chei si zavor pentru usi glisante sau cu balamale. Sistemul de interblocare este fabricat din otel inox. Este disponibila cu comutator 2O – 1C (standard), sistem de eliberare de urgenta.
incuietoare xsol access lock
Incuietoare AI
(AI – Single Key Access Interlock )

Incuietoarea AI este un sistem de interblocare pentru usi cu balamale. Sistemul de interblocare este fabricat din alama, aluminiu sau otel inox.
Nivel de siguranta ( PL rating ): PLd
incuietoare ai single key access
Incuietoare AI-HD
( AI-HD – Single Key Heavy Duty Access Interlock )

Incuietoarea AI-HD este un sistem de interblocare pentru usi cu balamale. Sistemul de interblocare este fabricat din alama, sau otel inox.
Nivel de siguranta ( PL rating ): PLd
incuietoare ai hd single key access
Incuietoare D
( D – Panel Door Interlock )

Incuietoarea D este un sistem de interblocare compus din corp si o prindere pe fata sau pe spate.
In mod obisnuit acest tip este utilizat pentru cabinete de control sau tablouri de distributie, dar de asemenea este utilizata pentru usi cu balamale usoare sau trape. Prinderea este disponibila in doua variante, pentru preluarea nealinierilor sau pentru usi bine aliniate.
Nivel de siguranta ( PL rating ): PLd
incuietoare d panel door interlock
Incuietoare KE
( KE – Sliding Door Interlock )

Incuietoarea KE este un sistem de interblocare compus din corp si bolt pentru usi glisante.
Sistemul de interblocare este fabricat din alama. Este disponibila cu comutator 2O – 1C (standard),
sistem de eliberare de urgenta.
Nivel de siguranta ( PL rating ): PLd
incuietoare ke sliding door interlock
Solenoid pentru controlul accesului Olympus
( Olympus – Heavy Duty Solenoid Controlled Access Lock )

Solenoidul Olympus 4HD este destinat pentru controlul accesului. Dispozitivul este capabil sa fie integrat cu dispozitive din categoria 4 de siguranta prin 2 contacte N/C si 1 contact N/O.
Este destinat utilizarii in puncte de acces cu usi glisante sau cu balamale cu toleranta la nealiniere. Este disponibila cu comutator 2O – 1C (standard), sistem de eliberare de urgenta.
Nivel de siguranta ( PL rating ): PLe
solenoid control acces olympus
ACCES COMPLET (FULL BODY ACCESS)

Incuietoare MS
( MS Access )

Incuietoarea MS este un sistem de interblocare cu chei si zavor pentru usi glisante sau cu balamale.
Sistemul de interblocare este fabricat din aliaj cupru-aluminiu slefuit. Unitatea este disponibila in varianta transferului de chei si cu mai multe chei. Este disponibila cu pana la 4 intrari, cheie personala, comutator 2O – 2C (standard), sistem de eliberare de urgenta DEU.

incuietoare MS access

Incuietoare NX
( NX Access )

Incuietoarea NX este un sistem de interblocare cu chei si zavor pentru usi glisante sau cu balamale. Sistemul de interblocare este fabricat din otel inox. Unitatea este disponibila in varianta transferului de chei si cu mai multe chei. Este disponibila cu pana la 5 intrari, cheie personala, comutator 2O – 1C (standard), sistem de eliberare de urgenta DEU.

incuietoare NX access
Incuietoare AIE
( AIE – Dual Key Access Interlock )

Incuietoarea AIE este un sistem de interblocare pentru usi glisante si cu balamale. Sistemul de interblocare este fabricat din aliaj de aluminiu sau otel inox. Este disponibila in varianta de transfer de chei sau dublu acces.
Nivel de siguranta ( PL rating ): PLd
incuietoare AIE DUAL KEY access
Incuietoare AIE-HD
( AIE-HD – Dual Key Heavy Duty Access Interlock )

Incuietoarea AIE -HD este un sistem de interblocare pentru usi glisante si cu balamale. Sistemul de interblocare este fabricat din otel inox. Este disponibila in varianta de transfer de chei sau dublu acces.
incuietoare AIE HD DUAL KEY access
Incuietoare BD
( BD – Multi Key Panel Door Interlock )

Incuietoarea BD este un sistem de interblocare compus din corp si o prindere pe fata sau pe spate.
Sunt doua optiuni de sisteme de evacuare: standard din aluminiu in doua puncte si din otel inox in trei puncte pentru aplicatii grele. Constructia incuietorii este din otel inox.

Nivel de siguranta ( PL rating ): PLd

incuietoare bd multi key door interlock

Incuietoare EDIX
( EDIX – Dual Key Access Interlock )

Incuietoarea EDIX este un sistem de interblocare complet cu sistem de evacuare in caz de urgenta.
Prinderea este disponibila in doua variante, pentru preluarea nealinierilor sau pentru usi bine aliniate. In mod obisnuit acest tip este utilizat pentru cabinete de control sau tablouri de distributie, dar de asemenea este utilizata pentru usi cu balamale usoare sau trape pentru utilizare rara sau medie.

Nivel de siguranta ( PL rating ): PLd

incuietoare edix dual key access
Incuietoare KLE
( KLE – Dual Key Sliding door interlock )

Incuietoarea KLE este un sistem de interblocare compus din corp si bolt pentru usi glisante. Sistemul de interblocare este fabricat din alama.
Sistem de eliberare de urgenta.

Nivel de siguranta ( PL rating ): PLd

incuietoare kle dual key sliding door
Incuietoare AIES
( AIES – Dual Key Access Interlock with Safety Switch )

Incuietoarea AIES este un sistem de interblocare dual cu contacte electrice pentru usi glisante si cu balamale. Contactele incuietorii pot comanda masinii sa se opreasca sau pot initializa un semnal vizual (lampa de semnalizare) sau semnal sonor. Comutatorul este izolat IP65 si are 1 contact N/O
si 2 contacte N/C la 10 A. Sistemul de interblocare este fabricat din otel inox. Este disponibila in varianta de transfer de chei sau dublu acces.

Nivel de siguranta ( PL rating ): PLd

incuietoare aies dual key with safety switch
Incuietoare AIS
( AIS – Access Interlock with Safety Switch )

Incuietoarea AIS este un sistem de interblocare cu o singura cheie cu contatcte electrice pentru usi glisante si cu balamale. Contactele incuietorii pot comanda masinii sa se opreasca sau pot initializa un semnal vizual (lampa de semnalizare) sau semnal sonor. Comutatorul este izolat IP65 si are 1 contact N/O si 2 contacte N/C la 10 A. Sistemul de interblocare este fabricat din otel inox.

Nivel de siguranta ( PL rating ): PLd

incuietoare ais access interlock with safety switch